ÖRGÜN ÖĞRETİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ 5. SINIF KABUL SINAVI BİLGİLENDİRME

DEĞERLİ VELİ ADAYLARIMIZ,

14 OCAK 2024 PAZAR GÜNÜ SAAT 11.00'DE  YAPILACAK OLAN ÖRGÜN ÖĞRETİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ SINAV BAŞVURULARI TAMAMLANMIŞ OLUP, ÖĞRENCİLERİN SINAVA GİRECEKLERİ SALON NUMARALARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

SINAV HAKKINDA BİLGİLENDİRME;

·         Sınav, Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul bölümünde, 14 OCAK 2024 Pazar günü saat 11.00’de gerçekleştirilecektir.

·          Sınav hazırlıklarının zamanında yapılabilmesi için, öğrencilerin 14 OCAK 2024 Pazar günü saat 10.30’da okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.

·         Kimlikleri yanında olmayan öğrenciler sınava kabul edilemez.

·         Yazılı sınav; çoktan seçmeli  (test usulü) yapılacak olup, adaylara Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Genel Yetenek ve İngilizce derslerinden toplam 60 soru sorulacaktır.

·         Sınav soruları 4.Sınıf ilk dönem müfredatından oluşacaktır.

·         Sınav süresi 90 dakikadır.

·         Sınav başladıktan sonra öğrenciler ilk 1 saat sınav salonundan çıkamazlar, Ayrıca sınav başladıktan sonra ilk 30 dakika içinde gelen öğrenciler sınava kabul edilirler.

·         Sınava geç gelen öğrenciler için süre ilavesi yapılmaz

·         Sınavdan sonra, sınav evrakları öğrenciye teslim edilmez.

·        Sınavda 3 yanlış bir doğruyu götürecektir.

·        Sınav sonuçları 16 OCAK 2024  tarihinde okulumuzun resmi internet sitesinden ilan edilecektir

Sınava gelirken öğrencilerin kimlik kartı, kalem ve silgi getirmeyi unutmamalarını hatırlatır, aramıza katılacak olan öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

SINAVA GİRİŞ YERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 14.01.2024 09:27 - Görüntülenme: 3460