Geleneksel Okçuluk dalında 2 İstanbul 3.lüğü ve bir de İstanbul 4.lüğü

2024 Okul Sporları Geleneksel Okçuluk dalında yapılan okullar arası turnuvada, Küçükler ve Gençler  kategorisinde öğrencilerimiz İstanbul 3.sü , Yıldızlar kategorisinde İstanbul il 4.sü olmuşlardır.

Dereceye giren  öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Şehit Haki Aras Kız İmam Hatip Lisesi olarak, 24 Şubat Cumartesi tarihinde okulumuzda kıymetli 8 konuşmacımızın katılımıyla TEDx konuşmalarını düzenledik.

Şbt

Okulumuz ortaokul bölümünde uygulanmakta olan Örgün, Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi çerçevesinde 6. Sınıf düzeyinde SÜMEYYE AYDIN ve MERNA ZATAR isimli öğrencilerimiz kurumumuz bünyesinde yaptıkları  hafıızlıklarını tamamlayarak yılın ilk hafızları oldular.Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini dliyoruz. Emek veren hocalarımız;  SIDIKA ŞENEL ve SERPİL CESUR hocalarımıza, süreçte destekleyerek başarıda pay sahibi olan ailelere gönülden teşekkür ediyoruz

Şbt

Okulumuzun İstanbul Sabahattin Saim Üniversitesi Yerleşkesi’nde gerçekleştirdiği Model Birleşmiş Milletler  (SHLMUN) konferansı kapanış programın ardından sona erdi.Üç gün boyunca 5’i İngilizce biri Arapça biri de Türkçe olmak üzere toplam 7 komite de , üç yüzden fazla katılımcı ile gerçekleşenkonferansımızda; konularını ayrıntılı bir şekilde müzakere eden gençler, ülkemiz, İslam ümmeti ve insanlığın geleceğinin inşası noktasında umutlarımızın daha da yeşermesini sağladılar. Bu anlamlı ve güzel konferansı  tertip eden öğrencilerimizi ve katılımlarıyla katkı sağlayan Ülkemizin seçkin  okullarından tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Danışman öğretmenimiz Neslihan GÜNEŞ ve desteklerinden dolayı İngilizce Koordinatörümüz Eda ÖZDİL hocamıza, sponsorluk yapan kuruluşlara, ev sahipliğinden dolayı İSTANBUL SEBAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ’ne Rektör Sayın Prof. Dr. Ahmet Cevat ACAR’ın şahsında gönülden teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun gerçekleştirmekte olduğu SHLMUN (ŞEHİT HAKİ ARAS KIZ AİHL MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER)  konferansı İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde açılış programı ile başladı.

Şbt

YAZILI SINAVIMIZI KAZANARAK HAFIZLIK TEMEL EĞİTİMİNE HAK KAZANAN  ÖĞRENCİLERİN 17 ŞUBAT 2024 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ SINIF LİSTELERİ İÇİN.

Ock

OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVIMIZIN SONUÇLARI BELLİ OLDU.

Ock

DEĞERLİ VELİ ADAYLARIMIZ,

14 OCAK 2024 PAZAR GÜNÜ SAAT 11.00'DE  YAPILACAK OLAN ÖRGÜN ÖĞRETİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ SINAV BAŞVURULARI TAMAMLANMIŞ OLUP, ÖĞRENCİLERİN SINAVA GİRECEKLERİ SALON NUMARALARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

Ara

Okulumuz Medya Radyo Sinema kulübü Filistin yararına kolaj çalışması düzenledi. Etkinlikte öğrenciler Filistin ile ilgili duygu ve düşüncelerini hazırladıkları büyük tuval üzerine sloganlar ve resimlerle gösterdiler.  Kolaj çalışmasında serbest çalışma yoluyla tasarımlar yaptılar.  Sergi alanı hafta boyunca ziyarete açık olacaktır

LGS 2024 Kış Kampı

Ara

Bu yılın ikinci okul tanıtım gezisini ilçemizin güzide okullarından Mehmet Emin Saraç AİHL'ye gerçekleştirdik.

Ara

Eğitimci Yazar Tuğba COŞKUNER ortaokul öğrencilerimizle buluştu.