Ara

Okulumuz ortaokul öğrencileri,  Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin  hazırlamış olduğu çeşitli kategoriler halinde planlanmış İngilizce yarışmalarına katılmış, 1. Kategori olan Fun Quiz de 1.,

2. Kategori olan "Tongue Twister" da 2. olmuştur. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarılardan dolayı  tebrik eder, İngilizce öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Taekwondo dalında 3.lük

İstanbul'da 300 imam hatip okulu, 4000  gencin yarıştığı 13. İmam Hatip Spor Oyunları taekwondo karşılaşmalarında okulumuz öğrencileri Esra Altay ve Aslıhan Soydaş 3.lük elde ettiler

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının artarak devamını diliyoruz.

Ara

Güngören İTO Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bu sene ikincisini düzenlediği üç gün süren Model Birleşmiş Milletler (MUN) İngilizce konferansına okulumuzdan 15 öğrencimiz ile katılım sağladık. İngilizce ve Arapça komitelerine katılım sağlayan öğrencilerimiz Outstanding Delegate ve Honourable Mention ödüllerini aldı.

Ekm

Okulumuz Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu  kısmında, örgün öğretimle birlikte hafızlık yapan 44 hafize öğrencimiz için,icazet törenini gerçekleştirdik.